Sari direct la conținut

Sora lui Bernie Madoff și soțul ei au fost găsiți morți în circumstanțe suspecte

HotNews.ro
Crimă, Foto: Pexels
Crimă, Foto: Pexels

Sora mai în vârstă a lui Bernie Madoff, finanțistul de pe Wall Street care a realizat cea mai mare fraudă financiară din istoria Statelor Unite, și soțul ei au fost găsiți morți în locuința lor din Florida săptămâna trecută în ceea ce pare o crimă urmată de un suicid, relatează CNN.

Polițiștii americani au descoperit trupurile neînsuflețite ale lui Sondra Wiener, în vârstă de 87 de ani, și pe soțul ei în vârstă de 90 de ani, identificat doar drept Marvin, în urma unui apel la 911. Cei doi prezentau plăgi prin împușcătură.

Wiener este sora mai în vârstă a lui Madoff care a murit într-o închisoare federală anul trecut, la vârsta de 82 de ani. El a fost condamnat în 2009 la 150 de ani de închisoare pentru înșelarea a zeci de mii de persoane și organizații de-a lungul a aproape jumătate de secol.

Procurorii americani au estimat prejudiciul produs de acesta la 65 de miliarde de dolari, schema Ponzi creată de Madoff fiind considerată cea mai mare fraudă financiară din istoria SUA.

Bernie Madoff și-a înșelat propria familie

Insider relatează că detectivii americani cred că decesele surorii lui Madoff și a soțului ei au survenit în urma unei crime urmată de o sinucidere însă deocamdată nu sunt clare motivele din spatele incidentului.

Poliția locală afirmă că un medic legist urmează să stabilească cauza morții.

David Wiener, fiul surorii lui Madoff, a relatat în 2009 pentru The New York Post că familia sa a fost printre persoanele înșelate de Madoff.

„Da, familia mea este o victimă. Mai mult decât oricine altcineva. Este foarte dureros”, a declarat el.

O sursă anonimă a declarat pentru NYP că Sondra Wiener „a pierdut milioane” din cauza schemei piramidale a fratelui ei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro