Sari direct la conținut

Sora regelui Charles III, internată în spital cu răni la cap. Indicii ale unui accident de călărie

HotNews.ro
Sora regelui Charles III, internată în spital cu răni la cap. Indicii ale unui accident de călărie
Prințesa Anne Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prințesa Anne, sora mai mică a regelui Charles III al Marii Britanii, a suferit răni minore și o comoție după un incident care a avut loc duminică. informează Reuters. Palatul Buckingham a anunțat că se așteaptă o recuperare rapidă și ușoară a prințesei.

„Alteța Sa Regală se recuperează bine, este într-o situație confortabilă fiind internată în spital sub o observație ca o măsură de precauție”, a declarat un purtător de cuvânt al casei regale britanice.

În vârstă de 73 de ani, unica fiică a reginei Elizabeth II, se plimba pe proprietatea sa Gatscombe Park când a suferit răni minore la cap, a afirmat o sursă din anturajul familiei regale.

Aceasta a afirmat că în apropiere se aflau niște cai iar medicii care o îngrijesc ar fi spus că rănile suferite de prințesa Anne corespund celor provocate de impactul cu un cap sau cu picioarele unui cal.

„Regele a fost informat și ținut la curent și se alătură întregii familii regale care trimite prințesei dragostea și urările de bine pentru o recuperare rapidă”, se spune în comunicatul de la Palatul Buckingham.

INTERVIURILE HotNews.ro