Sari direct la conținut

Viceprimar din Alexandria, mesaj-amenințare pentru șoferul mașinii cu număr anti-PSD: ”Frustratul ăla din Suedia să aibă grijă că chinezii nu fac mici numai din câini”

HotNews.ro

Viceprimarul PSD din Alexandria, Gică Anghel, a scris pe Facebook că șoferul mașinii cu număr anti-PSD ar trebui să aibă grijă pentru că actuala putere i-a mărit pensia mamei sale, adăugând că ”chinezii nu fac mici numai din câini”, informeazăRealitatea TV.El a mai comentat că Răzvan Ștefănescu ar fi ”un frustrat”.

Contactat de Realitatea TV în legătură cu mesajul-amenințare la adresa șoferului Răzvan Ștefănescu, viceprimarul a susținut inițial că și el are libertatea de a scrie ce vrea și că nu vede niciun fel de problemă.

Când i s-a atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților.

Anghel a mai comentat că i se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro