Sari direct la conținut

Ce luăm din Rusia? Lupta dintre bărbatul de 140 de kilograme care a bătut la București două femei în ring nu este ”un trend mondial”, ci ”un sport” care mai poate fi găsit doar la ruși!

HotNews.ro
Imagine din lupta dintre „Perversul” și cele două femei, Foto: GSP.ro
Imagine din lupta dintre „Perversul” și cele două femei, Foto: GSP.ro

După bătaia care a oripilat opinia publică, derulată recent în Sala Polivalentă din București, organizatorii de la Real Xtreme Fighting (RXF) au anunțat că, pe 13 iunie, va urma o altă luptă în ring între bărbați și femei. Noul site de sport GOLAZO.ro a documentat acest gen de lupte: ele nu există, într-o asemenea manieră, decât în Rusia și la noi.

Organizatorii recentei galei Real Xtreme Fighting (RXF) din București în care două femei au fost bătute de un bărbat de 140 de kilograme, au spus că acesta reprezintă „un trend mondial”. Modelul vine din Rusia și nu a prins nicăieri altundeva, cu excepția începutului care se crează acum în România. Pentru că este deja anunțată o urmare, pe 13 iunie.

Modelul este copiat de la rușii de la Epic Fighting Championship, care au organizat de-a lungul timpului bătăi în cușcă între următoarele categorii: dependenți de droguri și dealeri, un bărbat cu o mână amputată vs doi bărbați, bărbați care suferă de nanism, bărbați și femei…

Frații Tate au luptat și ei

Galele Real Xtreme Fighting (RXF), unde ”Perversul de la Târgu Ocna” a snopit în bătaie două femei, sunt legate de grupări de crimă organizată sau de frații Tate, care au luptat în aceste gale sau au fost amfitrioni în trecut.

Însă, abia de câteva zile RXF a aprins întreaga Românie. Meciul dintre cele două fete și bărbat a generat un val de indignare în societatea românească, iar Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, contactat de GSP.ro, a spus că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei”.

Și este doar începutul, pentru că organizatorii RXF vor să facă bătăile între bărbați și femei o constantă a galelor lor. Pe 13 iunie, de exemplu, la RXF Next Fighter ar urma să aibă loc un astfel de „meci”. România, țara campioană în UE la violența domestică, tocmai ce a început să facă bani din acest ”sport”. ”E un show. E un trend mondial” a spus organizatorul.

Copiem din Rusia

Cei mai renumiți pentru astfel de spectacole macabre sunt rușii de la Epic Fighting Championship. Dacă te uiți la paginile Epic Fighting Championship și RXF, ele seamănă izbitor de mult.

Tot de la ruși cei de la RXF au copiat și RXF Slap – „cea mai mare și spectaculoasă competiție de dat palme din România”.

Competiția în acest caz, constă în doi participanți care se plesnesc până la sânge și până la inconștiență pentru a obține victoria. Specialiștii au arătat că nu e nimic sportiv în aceste competiții, dar clipuri de la RXF Slap au devenit virale pe toate platformele de social media, pe conturi din toate țările, când la începutul lui 2023 Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme la capătul unor schimburi care l-au lăsat desfigurat.

Trei femei contra unui bărbat

Revenind la „trendul mondial” de lupte între sexe, menționat de organizatorii RXF, GOLAZO.ro a căutat peste tot pe unde am putut și acesta nu există, în afară de Rusia.

În Spania există DWT – Dogfight Wild Tournament, care este tot o copie a Epic Fighting Championship, dar în niciun caz nu au existat bătăi între femei și bărbați.

În schimb, rușii de la Epic Fighting Championship au organizat numeroase bătăi în cușcă între femei și bărbați, mai ales în ultimii ani. Acele clipuri s-au viralizat, strângând milioane de vizualizări pe tot felul de platforme. În 2023, rușii au pus în cușcă un alt meci dezaxat, de această dată cu trei femei împotriva unui bărbat obez, care ajungea tot undeva la 200 kg, foarte asemănător cu copia românească.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro