Sari direct la conținut

Strălucește la party-urile de sărbători cu rochii, paiete și un twist de magie

Smile Media
Strălucește la party-urile de sărbători, Foto: Zalando
Strălucește la party-urile de sărbători, Foto: Zalando

Cu sărbătorile în toi și petrecerile de Crăciun și Revelion apropiindu-se, este timpul să te pregătești să te distrezi și să strălucești în cel mai frumos mod cu putință. În această perioadă a anului, garderoba ta poate deveni un adevărat tărâm al poveștilor de modă, iar alegerea ținutei perfecte este o călătorie fascinantă. Îți arătăm cum poți crea un look plin de eleganță și stil, care să reflecte în întregime personalitatea ta!

Strălucește la petrecerile festive

Petrecerile de sărbători sunt ocazii speciale, iar tu ești eroina propriei tale povești! Fie că alegi o rochie neagră sau una aurie, fiecare poate fi opțiunea ideală pentru a atrage toate privirile asupra ta. Culorile clasice nu se demodează niciodată, iar negrul, argintiul și auriul te vor transforma într-o apariție strălucitoare și îndrăzneață. Croiul unei astfel de rochii îți oferă o eleganță feminină cu care te vei face remarcată, asemenea unui adevărat style icon pe covorul roșu. Alege o rochie care să îți complimenteze formele și să te facă să te simți incredibil în propria piele.

Gestuz, Rochie Cocktail, 671,30 lei

Lauren Ralph Lauren, Keneia Long Sleeve Gown, 1.423,00 lei

Apoi, intră în joc și completează ținuta cu accesorii strălucitoare, precum cercei statement, o eșarfă și o pereche de pantofi cu toc mediu, care îți vor eleva look-ul într-un mod subtil și elegant. Accesoriile sunt un must, așa că nu uita să adaugi și o geantă cu franjuri în ținuta ta. În felul acesta vei construi un look complet, în ton cu tendințele, dar care păstrează și acel touch personal.

Patrizia Pepe, Cercei, 412,00 lei

STUDIO ID, Eșarfă, 425,00 lei

Calvin Klein, Pantofi clasici cu toc, 485,00 lei

Dacă, totuși, preferi să renunți la ideea de a purta o rochie pentru sărbătorile de iarnă,Zalando are pentru tine o alternativă chic. Poți alege o fustă tip creion, elegantă și feminină, cu un print zebră, pe care o poți combina cu un top strălucitor. Iar, pentru o ținută care să fie glitter din cap până-n picioare, poți opta pentru o geantă sclipitoare, decorată cu paiete, și o pereche de sandale cu pene.

ONLY, Fustă tip creion, 249,00 lei

Never Fully Dressed, Glitter Tube Top, 348,00 lei

PARFOIS, Geantă de mână, 229,00 lei

Kazar, Sandale cu toc, 949,99 lei

Culori și Texturi

Sărbătorile sunt despre bucurie și experimentare, așa că nu te sfii să încerci combinații îndrăznețe de culori și texturi. De ce să nu adaugi un strop de magie argintie în garderoba ta cu o rochie tip cocktail? Combinația de paiete, cristale și pene te va face să te simți ca într-un basm de iarnă. Mixează texturi diferite precum paiete, mătase și catifea pentru a crea o ținută memorabilă.

Mango, Rochie petrecere, 349,99 lei

În căutarea ținutei perfecte pentru sărbători, lasă-ți imaginația să zboare și fii curajoasă în alegerea ta. O rochie elegantă și accesoriile strălucitoare te vor face vedeta serii la petrecerile de Crăciun și Revelion! Pe Zalando vei găsi mereu inspirație și o selecție variată de branduri, care te vor ajuta să strălucești și să-ți spui propria poveste prin modă.

Selecția de articole a fost curatoriată de stiliștii Robert Antoniac și Veronica Nojac.

Articol susținut de Zalando

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro