Sari direct la conținut

Studentă la SNSPA audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai, în urma investigației Snoop

HotNews.ro
Studentă la SNSPA audiată în dosarul de agresiune sexuală care îl vizează pe Alfred Bulai, în urma investigației Snoop
Alfred Bulai. Foto: Agerpres

O studentă la SNSPA este audiată, miercuri, în calitate de martor, în dosarul în care este vizat profesorul Alfred Bulai, deschis pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Conform unor surse judiciare, audierile au loc la Secţia 2 de Poliţie din Capitală.

În acelaşi dosar au mai fost audiaţi până acum, tot în calitate de martor, Cristian Pîrvulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din SNSPA, şi asistenta lui Alfred Bulai.

În urmă cu o săptămână, aanchetatorii au făcut percheziții la sediile SNSPA și la un cămin studențesc din București, în dosarul penal deschis in rem după ce mai multe studente l-au acuzat pe profesorul Alfred Bulai de abuzuri sexuale.

În acest dosar se fac cercetări pentru infracțiunile de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, „fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani (n.r.-Alfred Bulai), cadru didactic al unei universități din Capitală”, conform Poliției.

Ancheta a fost declanșată după ce site-ul de investigații Snoop.ro a dezvăluit, la finalul lunii iulie, că sociologul Alfred Bulai, profesor, șeful departamentului de sociologie de la SNSPA și cunoscut analist politic, le cerea unor studente să se dezbrace în fața lui. 

În urma investigației Snoop, Alfred Bulai a fost suspendat din toate funcțiile de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

INTERVIURILE HotNews.ro