Sari direct la conținut

SUA: Donald Trump declară că Twitter este plictisitor

HotNews.ro
Donald Trump, Foto: Profimedia Images / Zuma Press
Donald Trump, Foto: Profimedia Images / Zuma Press

Fostul preşedinte Donald Trump a oferit miercuri primele interviuri după plecarea de la Casa Albă, informează joi dpa, preluat de Agerpres.

Trump a fost solicitat de Fox News, Newsmax şi OAN, toate canale care îi sunt favorabile, pentru a vorbi despre moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh. Fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este „plictisitor”, deoarece contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie, acţiune soldată cu moartea a cinci persoane.

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că „negociază cu mai multe persoane”.

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site”, a adăugat Trump, făcând aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil „să fie dus cu capul”.

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024, lucru care rămâne posibil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

„Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar”, a spus Trump atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie.

„Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”.

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago în Florida după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

Fostul preşedinte republican continuă să susţină că alegerile au fost furate, promovând aceeaşi minciună care a determinat o parte din susţinătorii săi să ia cu asalt clădirea Capitoliului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro