Sari direct la conținut

Subiectele și baremele de corectare la Istorie de la BAC 2024 sesiunea de toamnă, publicate de Ministerul Educației. Cum trebuiau rezolvate subiectele

Elevi care susțin examenul de bacalaureat, Foto: AGERPRES
Elevi care susțin examenul de bacalaureat, Foto: AGERPRES

Subiectele la Istorie și baremul de corectare de la a doua sesiune de BAC 2024, cea de toamnă, au fost publicate de Ministerul Educației pe site-ul subiecte.edu.ro. Candidații au avut la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor primite, iar proba s-a încheiat la ora 12:00. 

Marți a avut loc proba obligatorie a profilului, iar candidații la examenul de BAC 2024 au dat examen fie la Istorie, fie la Matematică. 

Subiect Istorie:

Barem Istorie:

Calendar BAC 2024 sesiunea de toamnă

Primele rezultatele ale examenului de bacalaureat 2024, sesiunea a doua, vor fi publicate în 26 august. În aceeași zi, se vor putea depune contestații, între orele 12:00-18:00. 

Rezultatele finale ale sesiunii de toamnă de BAC 2024 vor fi publicate în 30 august, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației. 

Miercuri, 21 august, urmează proba la alegere a profilului (Anatomie și fiziologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie, Economie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie sau Filosofie).  

Ultima probă scrisă a examenului de BAC 2024, sesiunea de toamnă, va avea loc joi, 22 august, la Limba și literatura maternă. 

INTERVIURILE HotNews.ro