Sari direct la conținut

Supermarketul online Sezamo: peste 1600 de produse pentru diete speciale și intoleranțe, în același loc

Supermarketul online Sezamo: peste 1600 de produse pentru diete speciale și intoleranțe, în același loc
Supermarketul online Sezamo

Te numeri printre cei care trebuie să respecte o dietă specială, fie din cauza intoleranței alimentare la gluten, lactoză sau zahăr, fie din cauza unei opțiuni alimentare precum dieta Keto, Paleo sau Dukan? Găsirea acestor produse necesare poate fi o adevărată provocare, mai ales când ești nevoit să alergi din magazin în magazin pentru a-ți completa coșul de cumpărături. Însă, Sezamo, primul supermarket online care oferă o gamă atât de extinsă de produse dedicate, vine în întâmpinarea acestor nevoi speciale.

În piața actuală, unde alimentația sănătoasă poate fi considerată de multe ori un „lux”, Sezamo face un pas înainte, oferind peste 1600 de produse adaptate acestor diete speciale, direct la ușa ta. De la alimente fără zahăr, gluten sau lactoză, până la superalimente și alternative vegetale, clienții Sezamo au acces la o selecție variată, într-un singur loc. Această ofertă extinsă reflectă o tendință clară: 1 din 5 coșuri conține cel puțin un produs din categoria „Nutriție Specială”.

În cazul intoleranței la zahăr, gluten sau lactoză, alegerea produselor necesare poate implica de multe ori costuri și timp suplimentar. Datele arată că 50% dintre cei care aleg produse din categoria „Nutriție Specială” optează pentru cele fără zahăr, 35% pentru cele fără gluten, iar 10% pentru cele fără lactoză. Sezamo nu doar că își îmbogățește constant oferta, dar răspunde și solicitărilor clienților, adaptându-și gama de produse în funcție de nevoile acestora.

Ce este cu adevărat remarcabil este inițiativa Sezamo de a face aceste produse mai accesibile. Începând din această săptămână, prețurile celor mai cumpărate produse din categoria „Nutriție Specială” au fost reduse, ajungând la nivelul celor convenționale. Aceasta nu este doar o reducere temporară, ci o măsură ce va dura trei luni, pentru a facilita accesul la o alimentație sănătoasă pentru toți clienții.

Într-o lume în care dieta specială poate fi percepută ca un „lux” atât din punct de vedere financiar, cât și al timpului investit, Sezamo schimbă regulile jocului. Cu livrări rapide de 2-3 ore de la plasarea comenzii sau la ora programată și o selecție impresionantă de produse, Sezamo se poziționează ca un adevărat one-stop-shop, eliminând necesitatea drumurilor multiple prin oraș.

Sezamo nu doar că oferă produse de calitate la prețuri accesibile, dar și transformă alimentația sănătoasă într-un drept accesibil tuturor, indiferent de cerințele dietetice.

Articol susținut de Sezamo