Sari direct la conținut

Supernova Alexandriei marchează o nouă etapă de dezvoltare prin deschiderea magazinului Flanco

Supernova Alexandriei marchează o nouă etapă de dezvoltare prin deschiderea magazinului Flanco
Supernova Alexandriei Foto: Supernova

Supernova Alexandriei își consolidează poziția de hub comercial de referință prin deschiderea unui nou magazin în rețeaua sa: Flanco, primul Smart Discounter electro-IT din România. Evenimentul, care a avut loc vinerea trecută, reprezintă un moment semnificativ în expansiunea centrului comercial, aducând mai aproape de consumatorii din regiune tehnologie de ultimă generație, soluții de plată inovatoare și o gamă extinsă de produse electro-IT.

Deschiderea magazinului Flanco face parte dintr-o serie de schimbări importante care au avut loc în cadrul Supernova Alexandriei în 2024, anul în care centrul comercial a inaugurat și două alte puncte esențiale de atracție: magazinul Deichmann și hipermarketul Carrefour. Aceste realizări vin în completarea rebranding-ului amplu realizat în 2023, subliniind angajamentul Supernova Alexandriei de a oferi locuitorilor din zonă acces la cele mai importante branduri și cele mai variate opțiuni de cumpărături.


Flanco este pionierul conceptului de Smart Discounter electro-IT în România, cu o prezență puternică în piață prin intermediul a 158 de magazine amplasate în 113 orașe. Având peste 1.500 de angajați, compania oferă acces la tehnologie de top și branduri de renume, precum și la soluții flexibile de plată. În plus, magazinul online flanco.ro continuă să evolueze rapid, răspunzând nevoilor consumatorilor cu oferte inovatoare și experiențe de cumpărare digitale optimizate


,,Deschiderea magazinului Flanco în Supernova Alexandriei subliniază angajamentul nostru de a oferi o experiență de cumpărături completă și diversificată comunitățiidin sectorul 5 . Este o plăcere să vedem cum centrul nostru comercial continuă să se dezvolte și să răspundă nevoilor clienților prin adăugarea de noi branduri de renume internațional. 2024 a fost un an important pentru noi, iar acest nou parteneriat cu Flanco este un nou pas spre realizarea obiectivului nostru de a transforma Supernova Alexandriei într-un reper pentru retailul modern”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director al Supernova Group.

Supernova Alexandriei rămâne dedicată îmbunătățirii continue a ofertei sale comerciale prin aducerea de branduri și servicii noi mai aproape de comunitatea locală. Prin aceste inițiative, centrul comercial își consolidează poziția de destinație preferată pentru cumpărături și divertisment, atât pentru locuitorii din Alexandriei, cât și pentru vizitatorii din împrejurimi.

***

DESPRE SUPERNOVA

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (Lujerului, Alexandriei si Pantelomon), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile cora, care sunt preluate acum de Carrefour România sub brand propriu. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Articol susținut de Supernova