Sari direct la conținut

Tanara artista din Cluj deschide expozitie la muzeul de arta, ambasadorul SUA vine special sa o vada, ii ia interviu: Ai multe oportunitati aici mai degraba decat peste hotare

Actual de Cluj

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a venit la Cluj ca să vadă o expoziție.

“Protestele românilor, legislaţia anticorupţie, antreprenoriatul, dezvoltarea sectorului IT din România şi o întâlnire cu primarul Emil Boc au fost câteva dintre motivele pentru care ambasadorul Hans Klemm a mers recent la Cluj. Însă adevăratul motiv al vizitei a fost expoziţia „Electric Paradisum” şi întâlnirea cu pictoriţa Anca Bodea”, a transmis ambasadorul pe pagina de Facebook a instituției.

Acesta a atașat și un videoclip de trei minute și jumătate, în care își descrie vizita la Cluj, din fața clădirii Teatrului Național: “am avut câteva întâlniri foarte bune: am fost la universitatea Babeș-Bolyai, unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face pași înapoi în privința unor prevederi referitoare la corupție, despre răspunsul extraordinar, inspirațional al românilor, care constituie o sursă de inspirație și, din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislație”.

Klemm s-a întâlnit și cu primarul Boc, care i-a spus că 2017 “va fi un an important pentru Cluj”, dar și cu un tânăr antreprenor, fără a-l nominaliza.

“Dar adevăratul motiv pentru care sunt aici a fost să văd o expoziție la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca”, adaugă el – tânăra artistă Anca Bodea și-a deschis o expoziție aici, “Electric Paradisum”. Ambasada SUA are în instituție o lucrare semnată de tânăra artistă din Cluj, iar familia Klemm – Hans și soția sa Mari – are alte patru.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro