Sari direct la conținut

Tânără de 25 de ani, găsită moartă lângă Gara Ciulniţa / Victima avea lovituri puternice la cap

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

O tânără de 25 de ani, care se întorcea de la Constanţa, a fost găsită moartă în apropiere de Gara Ciulniţa. Polişiştii au fost sesizaţi de tatăl fetei, care a precizat că nu a ajuns acasă şi nu poate lua legătura cu ea. Fata avea lovituri puternice la cap, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor, relatează News.ro.

Potrivit calarasipress.ro, cadavrul unei tinere de 26 de ani, din Călăraşi, a fost găsit la 20 de metri de Gara Ciulniţa.

”La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-Bucureşti, neştiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului”, a transmis IPC Călăraşi, pentru sursa citată.

Fata a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanţa Judeţean Călăraşi, fiind ulterior declarat decesul.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro