Sari direct la conținut

Tratament pentru boli grave în străinătate: asigurarea de sănătate care acoperă cheltuieli de peste 2 milioane de euro

Tratament pentru boli grave în străinătate: asigurarea de sănătate care acoperă cheltuieli de peste 2 milioane de euro
Gabriela Lupas-Ticu / Sursa foto: NN

Preocupările legate de afecțiuni medicale grave sunt în creștere în România, cancerul fiind principala problemă de sănătate care îi îngrijorează pe 49% dintre români, urmat de afecțiunile cardiovasculare pentru 35% dintre ei, potrivit unui studiu realizat de Ipsos în 2023. În acest context, soluțiile de asigurare medicală pentru boli grave devin o necesitate, facilitând accesul la tratamentul unor astfel de afecțiuni în afara țării și eliminând în același timp grijile financiare.

Ce acoperă asigurarea pentru boli grave Premium Care Abroad

Asigurarea Premium Care Abroadoferită de NN este o soluție de protecție completă a sănătății în situația unor boli grave printre care inclusiv cancerul și afecțiuni cardiovasculare care necesită chirurgie cu by-pass. Asigurarea medicală privată oferă sprijin pentru un diagnostic rapid în clinici de top din România și pentru tratamentul personalizat și medicina de înaltă precizie în străinătate, cu excepția SUA, Japonia și Elveția.  

Asigurarea acoperă cheltuieli de peste 2 milioane de euro pe toată durata poliței pentru diagnosticare, tratament și eventuale cheltuieli suplimentare, dar și pentru medicația și îngrijirile necesare la întoarcerea în țară. Cheltuielile sunt acoperite în cea mai mare parte direct, dar și prin plata unor indemnizații sau prin rambursare.

„Soluția Premium Care Abroad este răspunsul nostru la provocările reale pe care le au cei care se confruntă cu o boală gravă. În astfel de momente dificile, oamenii vor un diagnostic cât mai rapid și caută de multe ori sprijin centre medicale specializate pe afecțiunea lor din alte colțuri ale lumii pentru a-și completa planul de tratament, bazându-se pe cercetare extinsă în domeniu, tehnologii avansate și medicină de precizie. Această asigurare oferă oamenilor sprijin medical și financiar pe întreg parcursul unei boli grave, așa încât ei să poată avea grijă de ce contează cel mai mult: sănătatea”, explică Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer la NN Asigurări de Viață.

Unde te poți trata cu asigurarea Premium Care Abroad

Asigurarea Premium Care Abroad acoperă patru categorii de boli grave: cancerul – inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ, chirurgia cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgia și tratamentul tumorilor benigne pe măduva spinării, precum și transplantul de organe de la donator viu, de măduvă osoasă sau de celule stem din sângele periferic.

Un aspect esențial al Premium Care Abroad este rapiditatea cu care fiecare caz este adresat și coordonat, astfel încât procesul de diagnosticare și tratament să fie cât mai simplu și rapid. După ce clientul anunță asiguratorul la numărul 0219464, cazul este preluat în numai 2 ore lucrătoare și este alocat un medic coordonator. În 24 de ore lucrătoare, clientul este contactat pentru programarea primei consultații, în care sunt analizate documentele și simptomatologia pentru suspiciunea de boală gravă și sunt indicate eventuale investigații suplimentare.

Medicul coordonator dedicat asistă pacientul până la un diagnostic rapid și clar. Mai departe, în cazul confirmării diagnosticului de boală gravă, asigurarea facilitează accesul la a doua opinie medicală, atunci când asiguratul consideră  necesar, și la tratamentul personalizat de care este nevoie în spitale și clinici de prestigiu din străinătate, cu excepția SUA, Japonia și Elveția. 

Acoperire extinsă începând de la 176 de lei pe lună

Accesibilitatea financiară, acoperirea extinsă și gestionarea eficientă a cazurilor transformă Premium Care Abroad într-o opțiune valoroasă. Cu o primă începând de la 176 de lei pe lună, asigurarea este structurată astfel încât să fie accesibilă unui număr cât mai mare de persoane care vor protecție și sprijin financiar în cazul unei boli grave. Asigurarea este valabilă pentru persoane de toate vârstele, de la o zi până la 64 de ani, rezidenți permanenți în România, și poate fi încheiată pentru întreaga familie sau doar pentru copii, fără să fie nevoie ca părintele sau tutorele să fie asigurat.

Procesul de achiziție al Premium Care Abroad este simplu și nu presupune nicio evaluare medicală. Trebuie doar completat un chestionar medical pe proprie răspundere, parte din cererea de asigurare.  Pentru tot procesul ai la dispoziție Unul dintre cei 1.700 de consultanți financiari și manageri din forța de vânzări NN din toată țara.

Sănătatea nu trebuie să însemne griji și temeri! Oamenii pot alege să o protejeze, iar Premium Care Abroad asigură mai departe sprijinul financiar atât de important în situații dificile, mai ales când e vorba despre boli grave care pot afecta situația întregii familii. 


Articol susținut de NN