Sari direct la conținut

Trei parlamentari PSD vor pensionarea anticipata a locuitorilor din Targu Mures, dupa modelul Copsa Mica

HotNews.ro

Parlamentarii PSD Mures Vasile Gliga, Florin Buicu si Alexandru Petru Fratean vor depune saptamana viitoare o initiativa legislativa pentru ca locuitorii din Targu Mures sa se poata pensiona anticipat cu doi ani, fara penalizare, din cauza poluarii pe care a produs-o in anii trecuti combinatul Azomures, transmite Agerpres.

„Parlamentarii PSD Mures suntem foarte bine cotati la nivel de Parlament. Cred ca impreuna vom reusi o initiativa pentru a facilita locuitorilor municipiului Targu Mures, care sunt mai vechi, care au trait in Targu Mures cand Azomures polua mult mai tare, sa iasa cu doi ani mai repede la pensie, asa cum cei din Baia Mare au obtinut aceasta lege acum cativa ani, cum in iunie cei din Copsa Mica au reusit acest lucru”, a spus joi liderul PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, intr-o conferinta de presa.

Acesta a aratat ca Azomures a facut si face investitii, iar poluarea nu mai este atat de intensa ca in trecut, ca detine aviz de functionare si isi continua activitatea pana la sfarsitul anului, dupa care se va lua o decizie cu privire la avizare activitatii viitoare.

Vasile Gliga a apreciat ca actiunile unor lideri UDMR Mures, care au demarat o campanie pentru inchiderea combinatului din Targu Mures, sunt strict politice. „Cred ca actiunea e mai mult politica, cred ca trebuie sa vedem mai obiectiv lucrurile si sa tinem cont de cei care castiga o paine de acolo”, a mai spus parlamentarul social-democrat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro