Sari direct la conținut

Ucigașii lui Adrian Kreiner au fost identificați. Aceștia ar fi părăsit țara / Percheziții în apartamentul martorului-cheie în cazul asasinării omului de afaceri

HotNews.ro
Polițist la percheziție, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Polițist la percheziție, Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Polițiștii au percheziționat locuința bărbatului din Timiș, care a fost reținut și audiat la Sibiu în cazul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner. Anchetatorii bănuiesc că el i-a cazat pe cei trei ucigași, potrivit Ora de Sibiu. Cei trei făptași au fost identificaţi, însă ei nu au fost reţinuţi de anchetatori, existând posibilitatea ca aceştia să fi părăsit ţara.

Cei trei autori ai crimei au fost identificați, aceștia fiind din județul Dolj, potrivit informațiilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, relatează Știrile ProTV și Digi24. Niciunul nu a fost reținut până la această oră.

Polițiștii au mers miercuri seară împreună cu individul care i-ar fi găzduit pe ucigașii lui Adrian Kreiner la locuința acestuia din Dumbrăvița, județul Timiș.

Bărbatul a fost audiat în Sibiu, apoi a fost dus la casa închiriară în comuna limitrofă municipiului Timișoara. Potrivit surselor citate de publicația locală, acesta ar avea calitatea de martor.

Anchetatorii au căutat în apartamentul bărbatului probe ADN pe care le-ar putea compara cu cele găsite în vila omului de afaceri din Sibiu.

Bărbatul din Timiș ar fi încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la omul de afaceri, conform surselor judiciare citate de Observator News.

Proprietarul apartamentului a declarat că miercuri bărbatul trebuia să elibereze locuința.

Fapta, la care ar fi participat trei indivizi, a avut loc în 6 noiembrie. Aceştia purtau cagule, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din Sibiu. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca ucigașii să fi părăsit deja țara.

  • „Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară `în rem`, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor.
  • Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei. (…) La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, a transmis marți Parchetul Tribunalului Sibiu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi bani, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, care nu au fost lovite.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro