Sari direct la conținut

Un bărbat a spart geamul de la locuinţa unei vecine şi a ameninţat-o, apoi s-a baricadat în propria locuință / A fost nevoie de intervenția Serviciului pentru Acțiuni Speciale

HotNews.ro
Masina de politie , Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie , Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat a spart geamul unei locuințe în care se afla o femeie și a amenințat-o pe aceasta, iar apoi s-a baricadat în propriul apartament, refuzând să comunice cu polițiștii care au intervenit la fața locului. Bărbatul ar fi un fost poliţist, potrivit News.ro.

  • 15:33 Bărbatul ridicat și dus la audieri mai este cercetat în alte două dosare penale, după un conflict cu o persoană care şi-a parcat maşina în faşa porţii imobilului în care locuieşte, afirmă surse apropiate anchetei, citate de News.ro. În 19 mai 2022, în urma unui conflict cu o persoană care a parcat autoturismul în faţa porţii de acces în curtea imobilului, bărbatul a distrus pneurile maşinii şi a ameninţat persoana vătămată. Câteva săptămâni mai târziu, în 7 iunie 2022, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe bărbatul cu care intrase în conflict în 19 mai. Dosarele penale se află în lucru la Secţia 18 Poliţie, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
  • 13:38 Poliția Capitalei precizează că victima nu a depus plângeri anterioare împotriva bărbatului imobilizat de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
  • 13:04 „Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – DGPMB au pătruns în imobil și l-au imobilizat pe bărbat”, potrivit poliției. ”În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări”, a adăugat sursa citată.

„În jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului”, informează Poliția Capitalei.

„Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi amenințat-o pe femeie și în alte situații cu acte de violență. Astfel, la fața locului s-a deplasat echipa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și o echipă de negociatori. La acest moment activitățile sunt în desfășurare”, a mai transmis sursa citată.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro