Sari direct la conținut

Un bărbat care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni în Bucureşti şi a încercat apoi să o împiedice să sune la 112, arestat preventiv

HotNews.ro
Un bărbat de 53 de ani care a accidentat cu maşina o femeie, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, iar apoi a încercat să o împiedice să sune la 112 pentru a anunţa autorităţile, a fost arestat preventiv.
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Potrivit Brigăzii Rutiere, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, recidivist, a lovit o femeie cu maşina pe o trecere pentru pietoni din Bucureşti şi a încercat să o împiedice să anunţe evenimentul la 112. El i-a închis telefonul, apoi a plecat de la locul accidentului. Femeia s-a deplasat după două zile la spital, fiind anunţaţi poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut la câteva zile de la incident, relatează News.ro.

„La data de 19 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut un bărbat în vârstă de 53 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis joi Brigada Rutieră a Capitalei.

În 4 iunie, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizati prin intermediul dispeceratului cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unităţi medicale s-a prezentat o femeie de 30 de ani, victima unui accident rutier produs în 2 iunie, pe o stradă din Sectorul 1.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul de 53 de ani conducea pe Calea Floreasca, iar în dreptul unui complex comercial a accidentat-o pe femeie, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

„După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului s-a oprit iniţial la faţa locului, iar în timp ce victima a apelat SNUAU 112, acesta a împiedicat-o să sesizeze evenimentul, prin aceea că i-a închis apelul, apoi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, atât la regimul circulaţiei rutiere, cât şi de altă natură.

(Foto articol: Vlad Ispas | Dreamstime.com)

INTERVIURILE HotNews.ro