Sari direct la conținut

Un bărbat de 77 de ani din Bihor, reținut după ce câinele vecinului a murit prins într-o capcană pe care o pusese în spatele casei

HotNews.ro
Poliția Animalelor, Foto: AGERPRES
Poliția Animalelor, Foto: AGERPRES

Un bărbat în vârstă de 77 ani din localitatea bihoreană Sălard a fost reţinut, miercuri, pentru 24 ore, şi este cercetat pentru uciderea animalelor cu intenţie, după ce a omorât căţelul vecinului său, punând mai multe capcane de tip laţ, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor.

„Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Protecţia Animalelor bihoreni a reieşit că bărbatul ar fi amplasat, în spatele imobilului de domiciliu, mai multe capcane de tip laţ, din sârmă, în care, la data de 6 februarie, în jurul orei 17,00, un câine, aflat în proprietatea unui vecin, ar fi fost prins, fapt care a condus la decesul animalului”, a informat, în comunicat, IPJ Bihor.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus reţinerea bărbatului din Sălard, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro