Sari direct la conținut

Un bărbat din București a mers la Poliţie şi a anunţat că a ucis-o pe angajata fiicei sale, care i-ar fi furat din gestiune

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, administrator al unui complex de locuințe din Sectorul 3 al Capitalei, a mers joi la Poliție, unde a anunțat că a ucis o femeie care lucra la firma fiicei sale și pe care a acuzat-o de furt.

Conform Poliției Capitalei, în jurul orei 10.15 la Secția 12 Poliție s-a prezentat un bărbat în vârstă de 72 de ani care a declarat că este administratorul unui complex de locuințe din Sectorul 3. De asemenea, el a afirmat că fiica sa este administrator al unei firme cu punct de lucru în incinta complexului respectiv.

El le-a spus polițiștilor că în această dimineață, pe fondul unor discuții pe care le-a avut cu angajata firmei administrate de fiica sa legate de presupuse furturi din gestiune, ar fi ucis-o pe angajată cu un cuțit. Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar echipajul medical chemat acolo a constatat decesul femeii înjunghiate.

Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor, mai precizează Poliția Capitalei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro