Sari direct la conținut

Un lider PSD fidel lui Liviu Dragnea cere organizarea congresului partidului cat mai curand

HotNews.ro
Liviu Dragnea, Foto: AGERPRES
Liviu Dragnea, Foto: AGERPRES

Deputatul Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, considera ca organizarea unui congres al acestei formatiuni cat mai curand este oportuna, astfel incat sa fie ales un presedinte al partidului legitimat prin voturi, informeaza Agerpres.

In opinia sa, cel mai potrivit pentru a ocupa aceasta functie este actualul presedinte interimar, Liviu Dragnea.

Ionel Arsene a declarat ca este nevoie ca PSD sa intre intr-o noua etapa, in care sa reuseasca rezolvarea problemelor pe care le are.

Puterea PSD sta in organizatiile judetene, care, fara indoiala, sunt structuri puternice si au nevoie sa fie clarificata cat se poate de repede situatia de la varful partidului in ceea ce priveste asigurarea conducerii pentru anii urmatori. Consider ca cel mai potrivit pentru aceasta sarcina, prin prisma experientei sale politice si a rezultatelor este actualul presedinte interimar Liviu Dragnea. ‘, a declarat deputatul Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt.

Parlamentarul social-democrat sustine ca partidul are ocazia de a reconfirma statutul de principala forta politica a Romaniei: ‘PSD are toate motivele sa continue guvernarea pana la incheierea mandatului, iar in 2016 sa ne prezentam in fata electoratului cu rezultatele acestei guvernari’.

Deputatul Ionel Arsene s-a declarat mereu un sustinator al presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Congresul PSD, in care se va alege conducerea partidului, ar putea avea loc la finalul lunii octombrie, mai devreme decat era prevazut initial(16 noiembrie). Deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputatilor, a declarat pentru HotNews.ro ca deja a solicitat ca la finalul lunii octombrie, cand se finalizeaza alegerile in organizatiile judetene, sa fie organizat congresul.

Amintim ca ministrul Comunicatiilor Sorin Grindeanu si ministrul Economiei Mihai Tudose au declarat miercuri ca solicita un Congres extraordinar al partidului cat mai repede.Grindeanu a cerut chiar ca acesta sa aiba loc „cel tarziu in prima jumatate a lunii octombrie”.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca il va sustine pe Victor Ponta pentru o functie de conducerein partid la congresul PSD din toamna, insa nu a discutat cu acesta despre acest subiect.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro