Sari direct la conținut

VIDEO Patru oameni au murit, după ce au rămas prinși în interiorul unui vapor care a luat foc în șantierul naval Midia

HotNews.ro
Pompieri, Foto: Inquam Photos / George Călin
Pompieri, Foto: Inquam Photos / George Călin

Pompierii constănțeni au intervenit joi pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparații, la cheu, în șantierul naval Midia din Năvodari, a transmis ISU Constanța. În interiorul navei au rămas patru persoane, care au fost surprinse de incendiu și care, din păcate, au fost găsite decedate de către pompieri.

UPDATE 17:38 Pompierii anunță că, „din păcate, au fost găsite și celelalte două victime, decedate”.

UPDATE 17:15 Pompierii anunță stingerea flăcărilor. „Incendiul a fost lichidat cu ajutorul instalațiilor fixe de CO2 din cadrul navei. În continuare se execută misiunea de căutare”, precizează ISU Constanța.

UPDATE 16:59 ISU Constanța a anunțat găsirea a două victime. „Au fost identificate până acum două victime, din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața. Continuăm căutarea”, au transmis salvatorii de la ISU Constanța.

UPDATE 16:15 „Se continuă răcirea perimetrală a pereților navei și se reiau căutările persoanelor posibil surprinse de foc“, a anunțat ISU Constanța.

Știrea inițială „Colegii au realizat dispozitive de căutare/salvare a patru persoane posibil surprinse la interior”, transmite ISU Constanța.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă la compartimentul motor.

La fața locului, au intervenit inițial șase mașini de stingere, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Întrucât intervenția este complexă, dispozitivul de intervenție a fost suplimentat cu o unitate de terapie intensiva mobilă și o autospecială de stingere cu praf și azot.

INTERVIURILE HotNews.ro