Sari direct la conținut

Unul dintre nepoţii actorului Robert De Niro a murit la doar 19 ani

HotNews.ro
Actorul Robert De Niro la Festivalul de Film de la Cannes, Foto: Urman Lionel/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Actorul Robert De Niro la Festivalul de Film de la Cannes, Foto: Urman Lionel/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leandro De Niro Rodriguez, unul dintre nepoţii actorului Robert De Niro, a murit la vârsta de 19 ani, a anunţat luni mama lui, Drena De Niro, informează nypost.com, potrivit Agerpres.

Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, fiica cea mare a starului american cu prima lui soţie, Diahnne Abbott, a dezvăluit această informaţie prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. Ea nu a precizat cauza decesului fiului ei, al cărui tată este artistul Carlos Mare.

Tânărul Leandro de Niro Rodriguez începuse deja o carieră ca actor și a apărut alături de Drena De Niro în filmele „A Star Is Born” (2018), „The Collection” (2005) şi „Cabaret Maxime” (2018).

Robert De Niro a adoptat-o pe Drena în 1976 atunci când s-a căsătorit cu Diahnne Abbott. Cei doi foşti soţi au împreună şi un fiu biologic, Raphael, născut în acelaşi an.

Din relaţia sa cu actriţa şi modelul Toukie Smith, Robert de Niro a avut apoi doi fii – gemenii Julian şi Aaron. Cei doi fraţi, în vârstă de 27 de ani, s-au născut cu ajutorul unei mame-surogat în 1995.

În 1998, starul american şi cea de-a doua soţie a lui, Grave Hightower, au devenit părinţii unui băiat, Elliot. Fiica lor, Helen, s-a născut în 2011 tot cu ajutorul unei mame-surogat.

În mai 2023, Robert de Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat că a devenit tată pentru a şaptea oară, după ce actuala sa parteneră de viaţă, Tiffany Chen, a născut o fetiţă, Gia Virginia.

Potrivit insider.com, starul american are alţi trei nepoţi, care sunt copiii fiului său Raphael.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro