Sari direct la conținut

VIDEO Agent de penitenciar din judeţul Maramureş, prins când ridica un colet din Spania cu peste 2,3 kilograme de canabis

HotNews.ro
VIDEO Agent de penitenciar din judeţul Maramureş, prins când ridica un colet din Spania cu peste 2,3 kilograme de canabis

Un bărbat de 33 de ani, agent de penitenciar, a fost reținut după ce a fost prins în flagrant, în municipiul Baia Mare, în timp ce ridica un pachet venit din Spania, care conţinea peste 2,3 kilograme de canabis, anunță joi DIICOT.

Agentul este cercetat pentru „comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și participație improprie sub forma complicităţii la introducere în țară de droguri de risc”.

Potrivit DIICOT, miercuri, 23 octombrie, suspectul a fost prins în flagrant delict, în Baia Mare, în timp ce ridica un pachet, introdus în ţară din Spania prin intermediul unei firme de coletărie, în care se afla ascunsă printre diverse bunuri, o cantitate de peste 2,3 kilograme canabis, destinată comercializării.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

INTERVIURILE HotNews.ro