Sari direct la conținut

VIDEO Alertă la Berlin: O leoaică umblă liber pe străzi

HotNews.ro
Leu, Foto: Thomas Theodore | Dreamstime.com
Leu, Foto: Thomas Theodore | Dreamstime.com

Poliţia a avertizat joi populaţia de la periferia de sud-vest a Berlinului să rămână în case, întrucât pe străzi umblă liberă o leoaică scrie Reuters.

O acțiune a poliţiei care a început în timpul nopții și la care iau parte și două elicoptere, a fost extinsă în primele ore ale zilei de joi, în timp ce 100 de agenţi cu puşti cu tranchilizante caută animalul, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Brandenburg, landul care înconjoară capitala germană.

„În prezent, lucrăm pornind de la ipoteza că animalul este o leoaică”, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt.

Joi, poliţia din Berlin a transmis pe Twitter că zona aflată în alertă maximă includea periferia sudică a capitalei. Zona de căutare acoperă municipalităţile Kleinmachnow şi Stahnsdorf din Brandenburg.

Biroul federal de protecţie civilă din Germania a emis un avertisment pentru localnici, recomandându-le, de asemenea, să ţină în casă orice animal de companie.

Întrebat de unde ar fi putut proveni animalul sălbatic, purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că nu este clar. El a precizat că în zonă există grădini zoologice şi un circ, dar că niciunul dintre aceste locuri nu a anunțat dispariţia vreunui animal. (Foto: Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro