Sari direct la conținut

VIDEO Bărbatul acuzat că și-a violat și ucis nepoata de 8 ani, arestat preventiv / El a spus că nu a vrut să o omoare

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu

Bărbatul de 32 de ani din judeţul Botoşani, care şi-a violat şi ucis nepoata în vârstă de 8 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, relatează Monitorul de Botoșani și News.ro. Acesta a declarat jurnaliștilor că nu a vrut să o ucidă și că merită închisoare.

Amintim că ieri un bărbat de 32 de ani a fost reținut sub suspicunea că și-a omorât nepoata de 8 ani, după ce trupul acesteia fusese găsit într-o lizieră în noaptea de vineri spre sâmbătă. El a spus că nu a vrut să o omoare.

Ulterior, judecătorii au admis propunerea procurorilor, bărbatul fiind arestat pentru următoarele 30 de zile.

Avocata sa a declarat presei că bărbatul şi-a recunoscut fapta, care a fost comisă la beţie, regretă ce a făcut şi nu va contesta decizia magistraţilor.

Potrivit avocatei din oficiu, Gireadă Dodiță Ilinca, tânărul nu va contesta măsura judecătorului de drepturi și libertăți.

„A avut o atitudine cooperantă, a oferit toate detaliile, regretă foarte mult, nu știe exact care a fost imboldul sub care a săvârșit faptele. A recunoscut toate faptele, de sechestrare, viol și de omor”, a spus ea.

Fata de 8 ani a plecat, vineri, de acasă pentru a-i duce de mâncare unchiul ei, care locuieşte în apropiere. Nu a mai revenit acasă, iar părinţii au anunțat dispariţia.

Copila a fost găsită decedată, dezbrăcată şi cu urme de sânge, la marginea localităţii, suspectul fiind căutat de sute de persoane. El a fost prins în apropierea locuinţei, în buruieni. Au fost trase două focuri de armă pentru imobilizarea lui.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro