Sari direct la conținut

VIDEO Charlie Ottley povestește momentul in care a fost jefuit într-un parc din Timisoara: Am alergat câteva minute după hoț

HotNews.ro
Charlie Ottley, Foto: Hotnews
Charlie Ottley, Foto: Hotnews

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a povestit momentul în care a fost jefuit într-un parc din centrul Timișoarei, spunând că a alergat după hoț timp de câteva minute. Incidentul a avut loc duminică seară în Parcul Botanic din Timișoara, unde britanicul filma un clip de promovare a județului Timiș.

Jurnalistului britanic i-au fost furate echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice, însă spune că cel mai prețios lucru fără care a rămas este cardul de memorie.

El a mai afirmat că este pentru prima dată cand i se întamplă așa ceva în România și că incidentul nu i-a schimbat opinia despre țara noastră și despre Timișoara.

„Timișoara este un oraș minunat, are o cultură bogată, cafenele minuntate. Am fost doar la locul nepotrivit în momentul nepotrivit”, a spus jurnalistul britanic, care a încercat să prindă hoții.

El a povestit că se așezase pe o bancă să caute o locație pe Google Maps, când un individ i-a furat rucsacul cu echipamente.

„Am încercat să alerg, am alergat dupa hoț câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa unui tip care alerga foarte tare în direcția opusă”, a spus Charlie Ottley.

Jurnalistul britanic cere să i se dea cardul de memorie pentru că imaginile sunt de neprețuit. „Vom înlocui drona si vom merge mai departe. Sper să se întoarcă în Banat cât mai curâd”, a adăugat Ottley.

Charlie Ottley promovează România

Charlie Ottley este realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania.

Charlie Ottley a fost distins cu Crucea Casei Regale din România pentru Wild Carpathia, a fost premiat pentru cea mai bună campanie de promovare a României derulată peste hotare la România Insider Awards, dar şi pentru „Cea mai Importantă Iniţiativă în Domeniul Media şi Jurnalism”, la Premiile România TopHotel, potrivit Agerpres.

Jurnalistul britanic este un mai mare promotor al ţării noastre peste hotare.

Acesta a realizat mai multe materiale de promovare a Transilvaniei şi Braşovului, care au fost difuzate de televiziunile naţionale şi pe postul BBC World.

Producătorul britanic de televiziune Charlie Ottley a lansat, anul trecut, la Tulcea, documentarul „Wild Danube”, realizat în Delta Dunării.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro