Sari direct la conținut

VIDEO. Cum i-a impresionat acum doi ani Kristof Lajos pe jurații de la „Imperiul leilor”: „Dacă ai nevoie de un partener de afaceri, nu te comporți ca un partener”

HotNews.ro
VIDEO. Cum i-a impresionat acum doi ani Kristof Lajos pe jurații de la „Imperiul leilor”: „Dacă ai nevoie de un partener de afaceri, nu te comporți ca un partener”
Lajos Kristof/captură PRO TV

Cu numeroase apariții la tv, Kristof Lajos, bărbatul acuzat sâmbătă de violul unui minor, a participat în urmă cu doi ani și la emisiunea Imperiul leilor de la PRO TV, acolo unde le-a cerut investitorilor 150.000 de euro pentru o cotă din afacerea sa. Nu a primit banii ceruți, dar a obținut totuși ceva.

Supranumit „antrenorul de genii”, Kristof Lajos a fost reținut sâmbătă de Poliție fiind acuzat de viol în cazul unui copil de 14 ani. 

Bărbatul în vârstă de 39 de ani se prezenta ca „mentor de Top, dramaturg, scriitor, profesor”. Crescut în centre de copii, Kristof Lajos a devenit în ultimii ani un personaj invitat adesea la televiziuni și prezentat ca model de succes.

În urmă cu doi ani a apărut însă în alt „rol”, cel de concurent într-o emisiune la PRO TV, „Imperiul leilor”. A venit în fața investitorilor din juriu, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu și a cerut 150.000 de euro pentru afacerea sa, o școală privată.

Planul său a fost desființat de Dan Șucu. „Ai nevoie de un partener sau de un ajutor? Dacă ai nevoie de un partener, nu te comporți ca un partener. Dacă ai nevoie de un ajutor, te înțeleg perfect”, i-a spus Dan Șucu, care a renunțat să se implice în acest caz.

Nu a primit banii, dar potrivit site-ului PROTV, dr. Warga Enayati i-a propus ca școala sa să intre sub umbrela Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Cristina Bâtlan a acceptat să-l ajute cu 20 de burse pentru copiii care se vor înscrie în școala lui, iar Șucu i-a oferit acces la o bază sportivă din Sectorul 1, gratuit.

INTERVIURILE HotNews.ro