Sari direct la conținut

VIDEO "Expertul in terorism" al televiziunii Fox News isi cere scuze dupa ce a spus ca Birmingham este un oras "complet musulman": A fost o eroare teribila

HotNews.ro
Expertul Fox News despre musulmanii din Birmingham, Foto: Captura YouTube
Expertul Fox News despre musulmanii din Birmingham, Foto: Captura YouTube

Un asa zis „expert in terorism” a declarat pentru televiziunea Fox NEws ca Birmingham este un oras „complet musulman” unde „non-musulmanii” nu merg. In urma declaratiilor, care au provocat un val de critici pe retelele de socializare, Steven Emerson a fost nevoit sa isi ceara scuze, noteaza The Independent.

In timpul discutiei cu moderatorul, despre presupusele zone controlate de musulmani dupa atacurile de la Paris, Steven Emerson a afirmat si ca Londra are o „politie de religie musulmana” care bate pe oricine nu poarta o „tinuta caracteristica musulmanilor”.

Dupa numeroasele critici aparute pe internet, expertul isi cerce scuze pentru o „eroare teribila” si s-a oferit sa faca o donatie Spitalului de Copii din Birmingham

Emerson este fondatorul unui grup numit „Proiectul de Investigatii in Terorism”.

„In mod evident am facut o eroare teribila pentru care imi pare foarte rau. Comentariile mele despre Birmingham au fost complet eronate”.

„Nu intentionez sa ma justific sau sa imi atenuez greseala afirmand ca m-am bazat pe alte surse pentru ca trebuia sa fiu mult mai atent”, a adaugat acesta.

Reactiile utilizatorilor Twitter:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro