Sari direct la conținut

VIDEO/​​FOTOGALERIE Cateva sute de persoane au participat la "Marsul normalitatii – impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale". Protestatarii nu doresc afisarea in public a relatiilor dintre persoane de acelasi sex

HotNews.ro

Cateva sute de persoane au participat duminica la „Marsul normalitatii – impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale” organizat de Noua Dreapta. Manifestatia este o reactie la „Marsul diversitatii”, organizat astazi in cadrul GayFest 2013, incepand cu ora 17.00. Participantii la „Marsul normalitatii” sunt impotriva afisarii in public a relatiilor dintre persoane de acelasi sex si nu doresc introducerea in Constitutie a unui articol care interzice discriminarea pe baza orientarii sexuale.

„Marsul normalitatii” s-a desfasurat pe traseul Piata Victoriei – Calea Victoriei – Piata Natiunile Unite – Splaiul Independentei – str. Halelor – bd. Regina Maria – aleea Dealul Mitropoliei, in intervalul orar 12.30 – 14.00. Participantii s-au adunat la ora 11.00 in Piata Victoriei. Marsul a inceput la ora 12.00 cu o rugaciune. Pe drum, protestatarii au scandat: „Romania, tara ortodoxa!”, „Romania are nevoie de copii, nu de homosexuali!”, „Sodoma, Sodoma, pachet la Barcelona!”, „Nu casatoriilor si adoptiilor homosexuale”, „Romania, nu Sodoma”.

Potrivit Agerpres, printre manifestanti s-au aflat mai multe persoane imbracate in costume nationale, dar si preoti care pe tot drumul au cantat imnuri religioase.

„Speram ca prin aceste manifestari sa atingem o masa critica, sa nu ajungem in situatia francezilor care au iesit un milion in strada dupa ce au fost legalizate casatoriile intre homosexuali, atunci cand era prea tarziu”, a declarat, pentru agentia de presa citata, Tudor Ionescu, organizatorul marsului. El i-a indemnat pe romani, in cazul in care Parlamentul va vota amendamentul la Constitutie privind casatoriile homosexuale, „sa boicoteze referendumul”.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/decb0147bda0bc2221abf187e1de38a8/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro