Sari direct la conținut

VIDEO Fox News întrerupe difuzarea unei conferințe de presă după ce purtătoarea de cuvânt a lui Trump a acuzat fraudarea alegerilor

HotNews.ro
Kayleigh McEnany, Foto: CQ-Roll Cal / ddp USA / Profimedia Images
Kayleigh McEnany, Foto: CQ-Roll Cal / ddp USA / Profimedia Images

Fox News a întrerupt difuzarea unei conferințe de presă a echipei de campanie a președintelui american Donald Trump după ce purtătoarea sa de cuvânt a acuzat democrații de fraudarea alegerilor, informează La Libre Belgique.

La conferința de presă de la Washington, Kayleigh McEnany, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a declarat luni că alegerile prezidențiale „nu s-au terminat” și i-a acuzat pe democrați că „au fraudat și trișat”.

Prezentatorul Neil Cavuto a oprit transmisia, catalogând afirmațiile lui McEnany despre frauda electorală ca fiind „explozive” și afirmând că aceasta nu a prezentat dovezi care să îi susțină acuzațiile.

Fox News a întrerupt transmisia live, considerând că este iresponsabil transmiterea acuzațiilor de fraudă care nu se bazează pe nicio dovadă concretă.

Canalul Fox News este renumit pentru pozițiile sale conservatoare și apropierea față de Partidul Republican și președintele Donald Trump, ceea ce face ca această întrerupere să fie cu atât mai remarcabilă.

Însă în zilele care au urmat alegerilor prezidențiale Fox News a anunțat victoria democratului Joe Biden și l-a tratat de atunci ca fiind președintele ales.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro