Sari direct la conținut

VIDEO George Simion a dat buzna în biroul lui Marcel Ciolacu. „Nu vom tolera pumnul în gură” / Liderul PSD era însă la Guvern

HotNews.ro
George Simion în Parlament, Foto: Inquam Photos / George Calin
George Simion în Parlament, Foto: Inquam Photos / George Calin

George Simion a dat buzna în biroul de președinte al Camerei Deputaților al lui Marcel Ciolacu, pentru a-i cere socoteală pentru sancțiunile primite de deputații AUR care au făcut circ în Parlament.

Simion a reclamat că parlamentarilor săi li s-au alocat doar 10 secunde pentru dezbaterile din plen, iar deputații AUR au fost sancționați pentru că au demascat „fărădelegea”.

„Suntem deputați vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus liderul AUR care a transmis LIVE „intervenția”. El a plecat ulterior mergând în plen unde a continuat live-ul.

Marcel Ciolacu nu era însă la biroul de la Camera Deputaților. El se afla la guvern unde au loc mai multe întâlniri pe tea grevei din învățământ.

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis săptămâna trecutăsancţionarea mai multor deputaţi ai AUR cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, şi reducerea timpului la pupitru în Camera Deputaţilor, pentru trei luni. Sancțiunile vin după ce deputații AUR au protestat agresiv în plen înjurând și strigând la colegii parlamentari.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro