Sari direct la conținut

VIDEO La coadă la covrigi. Cum răspunde Ciolacu videoclipului viral cu candidații la Cotroceni în care el apare cu o ladă cu covrigi în brațe

VIDEO La coadă la covrigi. Cum răspunde Ciolacu videoclipului viral cu candidații la Cotroceni în care el apare cu o ladă cu covrigi în brațe
Marcel Ciolacu la Congresul PSD, 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu răspunde cu fotografii cu el la coadă la covrigi videoclipului făcut cu ajutorul inteligenței artificiale distribuit masiv zilele acestea pe rețelele sociale și în care candidații la prezidențiale defilează ca la o prezentare de modă. În clip, liderul PSD apare cu o ladă de covrigi în brațe. 

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a fost reacția lui Marcel Ciolacu.

El a postat acest mesaj marți, pe Facebook, alături de trei fotografii în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în timp ce stau la rând pentru a-și cumpăra covrigi.

Într-o oră, postarea liderului PSD a fost distribuită de peste 170 de ori și a adunat peste 600 de comentarii.

Prima care apare în videoclipul de 33 de secunde devenit viral în ultimele zile este Diana Șoșoacă. Ea este îmbrăcată într-o salopetă care imită drapelul Rusiei. Imediat după Șoșoacă apare Mircea Geoană, cu mesajul „Mihaela, am învins” și cu o pălărie de cowboy cu sigla NATO. 

În videoclip apare și imaginea Elenei Lasconi. Ea poartă un tricou cu Maica Domnului și o fustă lungă în culorile comunității LGBTQ+. Marcel Ciolacu defilează cu o ladă plină de covrigi în brațe, iar Nicolae Ciucă apare pe un tanc, îmbrăcat în haine militare. George Simion este îmbrăcat exclusiv în auriu. 

„Acest clip este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Clip generat în întregime cu ajutorul inteligenței artificiale”, se arată la finalul videoclipului.

INTERVIURILE HotNews.ro