Sari direct la conținut

VIDEO ​„Lua-v-ar dracu!”. Angajate de la Protectia Consumatorului, injurate și agresate de proprietarul de 72 de ani al unui motel amendat

HotNews.ro
Masina de Politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de Politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Doi comisari de la Protecția Consumatorului Timiș au fost înjurați și agresați fizic de patronul unui motel din județul Caraș-Severin, după ce au amendat unitatea de cazare cu 8.000 de lei pentru mai multe nereguli, scrie Opinia Timișoarei.

Cele două angajate ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului au fost agresate fizic, miercuri, la finalul unui control făcut la Motel Silvia Camping din localitatea Sadova Veche din județul Caraș-Severin de către proprietarul clădirii.

Inspectorii au aplicat în total amenzi de 8.000 de lei. Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au găsit în spațiile de cazare saltele fără protecție, pereți și tavane cu porțiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafuri cu porțiuni pătate, saltele îngălbenite, fără plasa anti insecte și fără plan de evacuare.

De asemenea, în bucătărie și barul de zi au fost găsite produse cu termen de valabilitate depășit, ustensile neprofesionale, cotlet de porc în curs de recongelare, ceafă și cotlet de porc achiziționate vrac și găsite feliate și ambalate în pungi de pâine. De asemenea, cloramină utilizată avea termenul de valabilitate depășit.

Totodată, în depozitul de veselă au fost găsite excremente de rozătoare.

Comisarii au constatat și că în documentele prezentate unitatea de cazare era încadrată la hostel, deși în exterior era afișat Hotel Silva și au aplicat un avertisment, propunând încetarea practicii comerciale incorecte.

După efectuarea controlului, proprietarul clădirii în care funcționează motelul a vrut să mai stea de vorbă cu inspectoarele de la Protecția Consumatorului, ba chiar să se urce cu ele în mașină pentru a merge la șeful lor.

Când a fost refuzat, a început să le înjure pe femei în timp ce s-a năpustit peste cea care era la volan, lovind-o când încerca să oprească motorul mașinii.

Bărbatul a continuat să fie agresiv, iar în cele din urmă comisarii au chemat poliția.

„Astăzi, la ora 14.29, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către o angajată a unei instituții publice despre faptul că în timpul unui control la un motel din localitatea Sadova Veche a izbucnit o stare conflictuală cu patronul motelului și ar fi fost agresată fizic de acesta. La fața locului au fost identificate 3 angajate din cadrul instituției aflate în control, precum și un bărbat de 72 de ani, din localitate, persoane implicate în eveniment. Starea conflictuală a fost aplanată, iar în urma evenimentului niciuna dintre persoane nu a necesitat îngrijiri medicale. În acest caz a fost formulată o plângere penală pentru infracțiunea de ultraj, fiind înaintată Parchetului de pe Judecătoria Caransebeș, conform competenței”, a transmis IPJ Caras-Severin.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro