Sari direct la conținut

VIDEO Membru CNA, serie de sute de videoclipuri de elogii pentru primărița Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe TikTok: „E un fel de a mă delecta”

Lia Olguța Vasilescu în unul din videoclipurile publicate de membrul CNA Nicolaie Bălașa-Sorescu, Foto: Captura de ecran
Lia Olguța Vasilescu în unul din videoclipurile publicate de membrul CNA Nicolaie Bălașa-Sorescu, Foto: Captura de ecran

Membrul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) Nicolaie Bălașa-Sorescu are pe contul său de TikTok publicate peste 200 de videoclipuri în care apare primărița Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Imaginile sunt editate, iar în videoclipuri lângă Vasilescu apar cel mai adesea flori. Bălașa-Sorescu spune că pentru el totul este o joacă și că a ales imaginea Liei Olguța Vasilescu pentru că „e mai carismatică” și „dă bine pe ecran”.

Primul videoclip publicat pe contul de TikTok al membrului CNA care o are drept protagonistă pe Lia Olguța Vasilescu a fost publicat pe 21 aprilie 2024. Cel mai recent este publicat chiar vineri, 31 mai.

„Nu știu dacă ați observat, nu sunt numai cu doamna Olguța Vasilescu. Au fost și cu nepoțica mea, cu soția, cu mine, mă rog, un fel de joacă dacă vreți. Nu am nicio legătură cu orice campanie electorală, dacă asta vreți să insinuați, pentru că niciunde nu există un îndemn pentru a vota sau nu știu ce a face legat de campania electorală”, a spus Nicolaie Bălașa-Sorescu contactat de HotNews.ro.

@nicolaebalasa865cna #CapCut ♬ It’s You, It’s You, It’s You – Joe Dolan

„Pur și simplu dacă vreți e un fel de a mă delecta, atâta tot”

Întrebat totuși de ce a ales să publice atât de multe videoclipuri cu Lia Olguța Vasilescu, el a explicat că încearcă să promoveze „câteva idei care parcă ne scapă printre degete”.

„Pur și simplu dacă vreți e un fel de a mă delecta, atâta tot. În urmă cu vreo două luni de zile m-am decis împreună cu niște cunoștințe să promovăm câteva idei care parcă ne scapă printre degete de la o zi la alta. Una dintre ele este ideea de familie, de femeie și feminitate, în sensul bun și pozitiv al cuvântului, ideea de cuplu, ideea de familie. Dacă ați văzut, doamna Olguța Vasilescu era deja de mai multe ori cu soțul, cu copilul, în diverse ipostaze din astea sociale”, a declarat Nicolaie Bălașa-Sorescu.

@nicolaebalasa865cna #CapCutAmor #CapCut ♬ Original Sound – Unknown

„Pozele alea sunt publice, e mai carismatică, cum să vă spun, dă bine pe ecran (…). Orice încercare a mea de a face din nevasta mea o prințesă, deși e frumușică, chiar dacă are 66 de ani, e o diferență mare, sunt 20 de ani între ele (n. red.: între soția lui Bălașa-Sorescu și Lia Olguța Vasilescu), problema este că nu am reușit să corectez pozele de așa manieră încât să o fac carismatică și să fac aceleași jocuri de lumini de umbre, de culori ca în partea cealaltă”, a continuat explicațiile membrul CNA.

El a mai spus că nu știe dacă Lia Olguța Vasilescu a văzut până acum vreunul dintre videoclipurile pe care le-a editat cu ea.

„Dar repet, este un joc, nu are nicio legătură cu promovări din astea de tip electoral”, a punctat în finalul discuției Nicolaie Bălașa-Sorescu.

Lia Olguța Vasilescu nu a putut fi contactată pentru a îi cere un punct de vedere.

Cine este Nicolaie Bălașa-Sorescu

Nicolaie Bălașa-Sorescu a fost numit la CNA în anul 2018, fiind propunerea venită din partea PSD, conform News.ro.

El are doctorat în filosofie, obținut la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţele Comunicării, în anul 2004, conform informațiilor disponibile pe site-ul CNA.

În perioada 2005-2009 a fost și „profesor atașat” la Universitatea Craiova, iar în perioada 2008-2013 a predat un curs de comunicare în domeniul medical la Școala Postliceală de farmacie și asistenți medicali, „Sfântul Ștefan”.

Bălașa-Sorescu este cetățean de onoare al Municipiului Craiova din anul 2016.

„Nu am făcut parte din niciun partid politic, nici înainte și nici după 1989”, se mai arată în CV-ul acestuia de pe site-ul CNA.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro