Sari direct la conținut

VIDEO Ministrul german al Apararii: 13 observatori OSCE au fost rapiti de separatistii pro-rusi. Printre persoanele arestate se afla si patru cetateni germani

HotNews.ro

Ministrul ucrainean de Interne a anuntat vineri seara ca insurgenti pro-rusi inarmati ar fi capturat un autobuz care transporta mediatori OSCE, dupa ce anterior autoritatile ucrainene anuntasera ca au pierdut comunicarea cu observatorii. Un lider separatist a spus ca printre observatori s-ar fi aflat si un spion.

UDPATE 13 observatori ai OSCE au fost capturati de catre sepratistii pro-rusi, a declarat ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, noteaza AFP. „Inca nu este totul foarte clar, dar se pare ca 13 inspectori OSCE au fost arestati, intre care se afla si patru germani”, a declarat ministrul neamt.

„Mi s-a raportat ca printre observatori se numara si un angajat al serviciului secret Ukrainean. Asta nu e corect”, a spus Viaceslav Ponomariov, unul dintre liderii separatistilor pro-rusi, citat de Reuters.

Ministerul roman de Externe anunta ca in incidentul mentionat nu sunt implicati observatori OSCE trimisi din partea Romaniei.

Membrii misiunii OSCE se aflau in regiunea Donetsk pentru a evalua situatia din zona.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’; document.write(”); if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/65ef1943c1904e4e51ac10238a443b18/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro