Sari direct la conținut

VIDEO Momentul în care o familie din Galați își salvează bebelușul în ultima clipă, după ce o mașină a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit pe trotuar

HotNews.ro
o familie isi salveaza copilul in ultima clipa din fata unei masini care a intrat pe trotuar / FOTO / Captura video Munikipiul Galaț
o familie isi salveaza copilul in ultima clipa din fata unei masini care a intrat pe trotuar / FOTO / Captura video Munikipiul Galaț

O familie din Galați s-a salvat în ultima clipă după ce o mașină implicată într-un accident rutier a ieșit de pe carosabil și a intrat pe trotuar. Imaginile au devenit virale datorită modului în care bărbatul și-a protejat bebelușul aflat în cărucior. 

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum un bărbat care vorbește la telefon împinge în același timp un cărucior în care se află copilul său. Alături de el, se afla soția sa. La un moment dat, pe trotuar pătrunde o mașină rostogolinduse, iar bărbatul reușește să tragă și să protejeze în ultima clipă căruciorul, salvându-și altfel copilul. 

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

 „Un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, pe banda 2, având direcția de deplasare către Drumul de Centură, în momentul când ar fi intenționat să schimbe banda de deplasare, ar fi acroșat un alt autoturism aflat pe banda 1, care avea aceeași direcție de mers și care era condus de un tânăr, de 18 ani, din municipiul Galați”, spune polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, potrivit Adevărul. 

Bărbatul de 24 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă de 650 de lei, pentru neasigurare la schimbarea direcției de deplasare, a anunțat Poliția.

În orice caz, Florin Dorojan, tatăl copilului, a devenit erou pe Facebook.

“Venea spre noi. O grămadă de fier, necontrolată. A lovit stâlpul și atunci și-a schimbat direcția. Am tras căruțul, ca orice părinte. L-am ridicat, că nu știam exact botul mașinii, cum venea, unde venea. Orice părinte făcea la fel!”, povestește Florin Dorojan, tatăl băiatului, potrivit Digi24.

Mirela, mama copilului, a făcut atac de panică. Spune că de-acum înainte va ocoli zona în care au fost la un pas de o tragedie.

„Felicitări tăticului pentru reflex și protecție, cât și pentru faptul că și-a păstrat calmul”, arată comentariului unui gălățean la postarea inițială de pe facebook, făcută de pagina Munikipiul Galaț.

INTERVIURILE HotNews.ro