Sari direct la conținut

VIDEO O tânără a născut un băiețel pe peronul Gării de Nord din Timişoara. „Cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”

HotNews.ro
VIDEO O tânără a născut un băiețel pe peronul Gării de Nord din Timişoara. „Cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”
Sursa foto colaj: Facebook / Inspectoratul de Poliție Județean Timiș

O femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord din Timișoara a născut un băiețel perfect sănătos, cu ajutorul poliţiştilor de la Transporturi, care au intervenit primii înainte de a ajunge echipajul medical, anunță miercuri, 9 octombrie, IPJ Timiș.

Femeia are 22 de ani și venise cu trenul de la Arad, potrivit presei locale.

„Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au început să caute şi, pe peronul 6, au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, bebelușul a venit pe lume perfect sănătos și a primit nota maximă de la ei.

„Are 3,4 kg şi 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, precizează IPJ Timiș.

INTERVIURILE HotNews.ro