Sari direct la conținut

VIDEO ​Orban, acuzații de totalitarism la echipa Cîțu: ​Un pericol pentru democrația românească / Dacă cineva crede că poate să-mi închidă gura, nu mă cunoaște

HotNews.ro
Discurs Ludovic Orban, Foto: Captura Facebook
Discurs Ludovic Orban, Foto: Captura Facebook

Ludovic Orban lansează un atac extrem de dur la noua echipă de conducere a PNL în frunte cu Florin Cîțu pe care o acuză că este „un pericol pentru democrație” și „planificatorii unei lovituri de partid”.

Acuzând că votul la congres a fost controlat, fostul lider al PNL a comentat că nimic nu garantează ca acest lucru nu va fi folosit „în ansamblul societății românești, împiedicând exercitarea dreptului de vot”.

„Dacă cineva crede că poate să-mi închidă gura, nu mă cunoaște. Sâmbătă și duminică am asistat la cele mai grave încălcări ale normelor democratice care au fost săvârșite vreodată de un partid politic în ultimii 31 de ani”, a declarat luni Orban, acuzând că echipa Cîțu a folosit puterea de stat pentru intimidarea membrilor PNL.

„Totul a culminat de un așa zis congres în care a fost încălcat flagrant dreptul de a alege liber. Mecanismul de control pare desprins din apanajul regimurilor totalitare. Să vezi cum împiedică exercitarea dreptului de vot e fără precedent în democrație. Planificatorii acestei lovituri de partid care au orchestrat cea mai puternică lovitură în democrație și uneltele lor jalnice și-au bătut joc de PNL”, a spus el.

„Rămân același om, nu pot fi înfrânt. Voi continua lupta pentru lucrurile în care cred”, a mai spus Orban.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro