Sari direct la conținut

VIDEO Pietonii dintr-o stație de autobuz, la un pas să fie spulberați de o mașină scăpată de sub control: „Stâlpișorii au făcut diferența între viață și moarte”

HotNews.ro
Incident in Sectorul 6, Foto: Captura video
Incident in Sectorul 6, Foto: Captura video

„Cinci persoane, care așteptau autobuzul în stație, în dreptul parcării de la Piața Drumul Taberei, ar fi putut fi spulberate”, scrie Primăria Sectorului 6 care publică un video cu incidentul și spune că „stâlpișorii, montați de ADPDU Sector 6, au făcut diferența între viață și moarte”.

„La ora 14.11, un șofer, ce venea dinspre Favorit, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în stâlpișorii de protecție. Au fost scut între mașină și oameni, astfel că aceștia au scăpat doar cu o sperietură groaznică”, transmite Primăria Sectorului 6.

„Poliţia Locală Sector 6 a sosit rapid la fața locului, după ce colegii de la Administrația Comercială Sector 6 s-au sesizat și au anunțat ce s-a petrecut. Aceștia urmăresc non-stop imaginile furnizate în timp real de camerele video montate pentru supravegherea parcării cu plată. Șoferul le-a spus polițiștilor că-l durea piciorul. Acesta va plăti prejudiciul creat, iar incidentul a fost anunțat la Brigada Rutieră”. notează administrația sectorului.

Potrivit acesteia, stălpișorii au rolul de a bloca accesul mașinilor pe trotuare (voluntar sau involuntar) și de a asigura vizibilitate la trecerile de pietoni. „Niciodată nu sunt prea mulți și, întotdeauna, sunt avizați de cei de la Rutieră!”, notează PS6.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro