Sari direct la conținut

VIDEO ​Porci transportați cu ambulanța, sacrificați, pârliți și tranșați într-un parc din Constanța

HotNews.ro
Porci, Foto: DreamsTime
Porci, Foto: DreamsTime

Mai multe persoane au transportat doi porci cu o ambulanță privată pentru a-i sacrifica într-un parc amenajat recent în municipiul Constanța, potrivit presei locale.

Una dintre tradițiile bine păstrate în țară în preajma Crăciunului a fost respectată de câțiva bărbați care au dus cu o ambulanță de transport pacienți înmatriculată în județul Ialomița doi porci într-un parc pentru a-i pregăti pentru masa de sărbători, potrivit Constanța de Azi.

Grupul care a vrut să păstreze obiceiul sărbătorilor de iarnă și a mers la parcul ce se află lângă o unitate militară a fost înarmat cu tot ce trebuie pentru sacrificarea godacilor: butelie, arzător și ligheane cu apă.

Bărbații au sacrificat, pârlit și tranșat porcii în liniște, între blocuri, dar au fost surprinși de vecini.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă în cartierul Km 4-5 din Constanța, lângă gardul unității militare.

Ambulanța înmatriculată în Ialomița este privată și compania are puncte de lucru în mai multe județe din țară, inclusiv Constanța, potrivit Observator News.

Porc tranșat în sufragerie

În week-end, imagini cu un porc tranșat de o familie în mijlocul sufrageriei au devenit virale, strângând peste 3 milioane de vizualizări.

În imagini apar mai multe persoane care transează un porc pe jos, pe un sac, în mijlocul unei camere. Videoclipul de doar 15 secunde a devenit viral. (sursă foto Dreamstime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro