Sari direct la conținut

VIDEO Scandal la poarta Spitalului Județean din Brăila. Paznicii, filmați în timp ce înjură și fac gesturi obscene față de ruda unei paciente

HotNews.ro
Spital, Foto: Oxfordsquare | Dreamstime.com
Spital, Foto: Oxfordsquare | Dreamstime.com

Doi angajaţi ai unei firme private de securitate care are contract cu Spitalul Judeţean din Brăila au fost filmaţi în timp ce se ceartă cu un bărbat nemulţumit că nu i-a fost permis accesul cu autoturismul în curtea unităţii sanitare. Poliţia judeţeană Brăila a deschis un dosar penal după apariţia imaginilor în spaţiul public, relatează News.ro.

Unul dintre bărbaţi îl înjură şi face semne obscene, în timp ce al doilea, îi spune celui care filmează: „aşa vorbeşti cu lumea, aşa primeşti!”. Poliţia judeţeană Brăila a deschis un dosar penal după apariţia imaginilor în spaţiul public.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia judeţeană s-a autosesizat şi face verificări.

„Ieri, 8 iulie a.c., în spaţiul public a fost postat un filmuleţ video, în care erau prezentaţi doi agenţi de pază ai spitalului judeţean, ce ar fi avut un comportament neadecvat, adresând injurii şi expresii jignitoare unei persoane. În acest context, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi cei doi bărbaţi, în vârstă de 38 şi 57 de ani, ambii din municipiul Brăila. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a transmis, duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Brăileanul înjurat a spus pentru DEBRAILA.ro faptul că agenții de pază i-au cerut să se legitimeze și au devenit agresivi verbal și fizic atunci când le-a cerut să ridice bariera pentru a intra în curtea interioară a spitalului, motivând că avea în masină o femeie gravidă în luna a VIII-a.

Potrivit aceleași surse, bărbatul era nepotul unei paciente internată în spital.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro