Sari direct la conținut

VIDEO Traian Băsescu, mesaj de susținere pentru Clotilde Armand: „Singura soluție pentru ca mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1”

Traian Băsescu, Foto: Inquam Photos / Elena Covalenco
Traian Băsescu, Foto: Inquam Photos / Elena Covalenco

​Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care candidează pentru un nou mandat, a publicat pe conturile sale de socializare un videoclip în care fostul președinte al României și fost primar al Capitalei, Traian Băsescu, îi îndeamnă pe oameni să o voteze pentru un nou mandat.

Videoclipul în care apare Traian Băsescu este însoțit de textul: „Traian Băsescu știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu local ostil și vreau să îi mulțumesc pentru că a ales să ne susțină la Primăria Sectorului 1. Pe 9 iunie este important să veniți la vot în număr cât mai mare. Pentru că voi sunteți majoritatea”.

Ce spune Traian Băsescu despre Clotilde Armand

Traian Băsescu le spune oamenilor că votul pentru Clotilde Armand este „singura soluție” pentru ca „mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1”.

„Clotilde Armand este soluția pentru Sectorul 1. Eu locuiesc în Sectorul 1 și voi vota Clotilde Armand. Este singura soluție pentru ca mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1. Clotilde Armand nu a făcut politică de partid, Clotilde Armand a cheltuit banii pentru cetățenii Sectorului 1. Vă propun ca, împreună, pe 9 iunie să votăm Clotilde Armand pentru primăria Sectorului 1 și Alianța Dreapta Unită pentru Parlamentul European și pentru Consiliul Sectorului 1”, spune Traian Băsescu în videoclip.

Alianța Dreapta Unită (ADU) este formată din USR, Forța Dreptei (partidul lui Ludovic Orban) și PMP (partidul fondat de Traian Băsescu).

Traian Băsescu este în prezent europarlamentar, însă la alegerile din 9 iunie nu mai candidează pentru un nou mandat. Lista ADU pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Dan Barna (USR), Vlad Voiculescu (USR) și Eugen Tomac (PMP).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro