Sari direct la conținut

VIDEO Trecerea de pietoni, folosită ca linie de start de către doi șoferi care s-au luat la întrecere cu mașinile pe un bulevard din Brașov

HotNews.ro
VIDEO Trecerea de pietoni, folosită ca linie de start de către doi șoferi care s-au luat la întrecere cu mașinile pe un bulevard din Brașov

Poliția Municipală Brașov a anunțat că a deschis un dosar penal după ce în spaţiul public au fost postate imagini în care apar două maşini care se întrec pe bulevardul Gării din Brașov, iar șoferii folosesc trecerea de pietoni ca linie de start.

În filmulețul postat pe Facebook de către Federaţia Asociaţiilor de Proprietari şi realizat, conform acesteia, pe Bulevardul Gării din Braşov, în noaptea marți spre miercuri, la ora 3:15, se vede cum două autoturisme se întrec pe un sens de mers, intră în sensul giratoriu, revin pe celălalt sens, unde opresc la trecerea pentru pietoni. De acolo pornesc din nou în cursă, la semnalul verbal al unei persoane care spune ”start!”.

În timp ce cei doi şoferi participă la cursa ilegală, pe bulevardul care are câte trei benzi pe sens circulă şi alte mașini.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări, in rem, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice», faptă prevăzută şi pedepsită de art. 339, alin. (2) din Codul Penal, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, după publicarea imaginilor pe reţeaua de socializare, scrie News.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro