Sari direct la conținut

VIDEO Ucrainenii au lovit în plin un tanc rusesc care dădea cu spatele și încerca să fugă din zonă

HotNews.ro
VIDEO Ucrainenii au lovit în plin un tanc rusesc care dădea cu spatele și încerca să fugă din zonă

Imagini spectaculoase au fost surprinse dintr-o dronă de forțele ucrainene care au angajat în luptă un tanc rusesc și alte câteva vehicule blindate cu soldați ruși.

Pe imaginile apărute pe rețelele de socializare sunt observate vehicule blindate Tigr-M cu militari ruși, precum și un tanc rusesc T-72B3.

Are loc un schimb de focuri, iar tancul rusesc iese pe unul din drumurile din zonă și încearcă să fugă, dând cu spatele. În timpc e dădea cu spatele, tancul folosește sistemul său de ascundere prin care face fum și trage și cu tunul principal.

La un moment dat, în timp ce se retrăgea, tancul este lovit în plin de ceea ce pare a fi o armă antitanc precum un Javelin sau NLAW. Explozia este puternică, are loc practic deasupra turelei, iar imediat rezervorul din spatele tancului ia foc.

Blindatul își continuă drumul cu spatele, mai mult din inerție și iese de pe drum. În acele momente pe imagini poate fi observat cum cel puțin un membru al echipajului rusesc de pe tanc sare din vehicul, se prăbușește pe jos și apoi fuge șchiopătând spre copacii de la marginea drumului.

Ulterior tancul în flăcări se oprește și la scurt timp după are loc explozia finală.

Mai jos, clipul întreg în care apar și blindatele Tigr-M:

VEZI ȘI:

––––––

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro