Sari direct la conținut

VIDEO Un BMW al Poliției, „șifonat” după un accident în lanț provocat de un șofer care nu a acordat prioritate. Bărbatul a fugit

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a provocat un accident în lanț și a fugit imediat, potrivit publicației locale Gorj Express. Șoferul nu a acordat prioritate unei autospeciale a Poliției. Ofițerii au fost răniți iar BMW-ul din dotarea MAI a fost avariat.

Accidentul a avut loc vineri în municipiului Târgu Jiu din județul Gorj.

„La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști. Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt”, a transmis vineri IPJ Gorj.

Imagini cu accidentul au apărut și pe rețelele de socializare, iar polițiștii l-au identificat între timp pe șoferul care a fugit imediat după ce a intrat cu mașina în autospecială.

„La data de 16 Septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, față de bărbatul, de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro