Sari direct la conținut

Vreau din România: De 1 decembrie, mânăncă românește și susține producătorii locali

Smile Media
De 1 decembrie, mânăncă românește și susține producătorii locali, Foto: Kaufland
De 1 decembrie, mânăncă românește și susține producătorii locali, Foto: Kaufland

Consumatorii români sunt tot mai orientați către alegerea produselor locale, considerate nu doar mai sănătoase și proaspete, dar și mai sustenabile. Dincolo de promovarea și trasmiterea culturii culinare, această tendință de consum joacă un rol esențial în susținerea activă a economiei naționale. Alegerea produselor românești de pe rafturi contribuie la dezvoltarea afacerilor locale, susține crearea de noi locuri de muncă și stimulează capacitatea de producție a țării.

Marca proprie Kaufland „Vreau din România” este un exemplu elocvent de inițiativă care încurajează consumul de produse autohtone. Gamă include peste 270 de produse, toate provenind de la furnizori și producători locali. Acestea reflectă diversitatea și bogăția gusturilor tradiționale românești, oferind consumatorilor posibilitatea de a se bucura de preparatele autentice, în timp ce susțin economia locală.

De Ziua Națională a României, Kaufland vine în întâmpinarea patrioților cu o reducere de 20% la toată gama de produse „Vreau din România”, între 29 noiembrie și 5 decembrie. O oportunitate excelentă pentru români de a celebra sărbătoarea națională prin susținerea producătorilor locali și prin redescoperirea gusturilor copilăriei.

Gama „Vreau din România” se distinge prin varietatea și calitatea produselor oferite, cu respect pentru rețetele tradiționale și gustul românesc, de odinioară. Printre cele mai recent lansate preparate se numără salamul bănățean, cârnații oltenești, fasolea bătută, salata de beouf cu carne de vită, salata de ardei copți cu usturoi, salata de vinete cu ceapă și zacusca cu vinete și ardei copți.

Prin inițiative precum „Vreau din România”, Kaufland demonstrează angajamentul său față de susținerea comunităților locale și promovarea producției românești. Acest angajament nu doar că sprijină economia, dar contribuie și la menținerea unui lanț de aprovizionare mai scurt și mai ecologic, reducând astfel amprenta de carbon.

Descoperă întregul sortiment în magazinele Kaufland și pe site: kaufland.ro/Vreau-din-românia.

Articol susținut de Kaufland România

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro