Sari direct la conținut

WC-ul din fundul curții. Poliția Botoșani cumpără șase „unități clasice WC din lemn de rășinoase”

HotNews.ro
Toaleta de la țară, Foto: Henadzi Buka | Dreamstime.com
Toaleta de la țară, Foto: Henadzi Buka | Dreamstime.com

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani are în derulare o procedură pentru a achiziționa șase WC-uri din lemn pentru secții de poliție rurală din județ, scrie Botoșăneanul.

Poliția Botoșani cere oferte de la firme de profil pentru un contract privind „achiziția de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, în diverse locații de pe raza județului Botoșani”.

În caietul de sarcini se precizează că în cadrul achiziției se dorește „confecționarea a șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilități”. Ceea ce înseamnă că vor fi înlocuite toaletele vechi din fundul curții cu unele noi, dar cu aceeași structură.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei și este pentru șase posturi de poliție rurale din județul Botoșani. „S-a luat decizia achiziției de lucrări de confecționare și înlocuire unități WC din lemn de rășinoase, pentru înlocuirea celor existente, degradate”, se mai arată în procedură.

În județul Botoșani sunt 71 de sedii de poliție rurală și aproape toate au toalete în fundul curții. Sunt construcții din lemn neracordate la utilități și care, mai ales pe timpul verii, emană un miros pestilențial, mai scrie Botoșăneanul.

În ianuarie 2021, ministrul de Interne, Lucian Bode, spunea că peste o mie de secţii de poliţie din mediul rural au toaleta în curte, iar alte 178 nu au deloc baie. (Foto: ©Henadzi Buka|Dreamstime.com)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro