Sari direct la conținut

Cîțu îi răspunde lui Ciolacu: Nu facem un compromis care să ducă România în comunism / Șeful PNL are, totuși, un motiv pentru care îl apreciază pe liderul PSD

HotNews.ro
Florin Citu , Foto: Guvernul Romaniei
Florin Citu , Foto: Guvernul Romaniei

​Florin Cîțu nu se declară impresionat de declarațiile lui Marcel Ciolacu despre anticipate, spunându-i ironic că ar trebui să se ducă la președintele Iohannis care are decizia în acest sens.

Șeful PNL a declarat că toate problemele trebuie discutate în Coaliție unde să se găsească soluții. Șoluții, despre care spune Cîțu, să-i ajute pe români, dar și să fie fezabile economic.

„Revin, am făcut un compromis (coaliția cu PSD-n.r.) pentru stabilitatea Romaniei, nu facem un compromis care să ducă România în comunism”, a spus el.

Florin Cîțu spune că, totuși, are un motiv pentru care îl apreciază pe Marcel Ciolacu. „Nu a luat partea unor ministri care au venit cu aberații în spațiul public și am apreciat asta la el”, a explicat liderul PNL.

Florin Cîțu are și un sfat pentru Ciolacu. „Aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”, a explicat el.

Marcel Ciolacu l-a avertizat duminică pe Florin Cîţu că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate, însă nu consideră că România îşi permite să aibă în momentul de faţă alegeri anticipate.

„Avem două concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască că dacă PSD nu intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat acum România. Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există – în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro