Sari direct la conținut

Un bărbat a fost lovit de tren la Cluj. Medicii nu au putut să-l salveze

HotNews.ro
Tren CFR Calatori, Foto: Vlad Barza / HotNews.ro
Tren CFR Calatori, Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

Un bărbat de 52 de ani a fost accidentat mortal de un tren, sâmbătă, în zona Podului Ira din Cluj-Napoca, informează Agerpres.

„Două autospeciale şi un echipaj SAJ au fost alertate (…) cu privire la un incident în apropierea podului IRA unde un bărbat ar fi fost lovit de tren”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Rănile suferite au fost deosebit de grave astfel că bărbatul nu a mai putut fi salvat. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că în zona podului Ira, din municipiul Cluj-Napoca, un tren care circula pe relaţia Cluj-Napoca – Bistriţa-Năsăud a accidentat o persoană. La faţa locului a fost identificată victima, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, bărbatul a decedat la faţa locului”, a precizat IPJ Cluj.

Alte două incidente feroviare au avut loc sâmbătă. Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Oradea – Mangalia. Locomotiva diesel a luat foc la ieșirea din gara Chișineu-Criș.

Pompierii care au intervenit la fața locului au evacuat din vagoane circa 120 de persoane, iar alți călători s-au autoevacuat. Nu au existat persoane rănite.

Un alt incident feroviar a avut loc la Lugoj, unde s-a defectat locomotiva trenului Timişoara Nord – Iaşi, cu plecare din Timişoara Nord sâmbătă dimineaţa. CFR Călători estimează că trenul va ajunge la Iaşi cu o întârziere de aproximativ 5 ore, transmite Agerpres.

INTERVIURILE HotNews.ro