Sari direct la conținut

Un jurnalist de la Evenimentul Zilei și președinte de asociație, numit purtător de cuvânt la Educație

HotNews.ro
Un jurnalist de la Evenimentul Zilei și președinte de asociație, numit purtător de cuvânt la Educație

​​Ministerul Educației a anunțat că are un nou purtător de cuvânt începând de astăzi. Este vorba de Cristian Tănase, care până la sfârșitul anului trecut a lucrat la cotidianul Evenimentul Zilei.

În vârstă de 31 de ani, Cristian Tănase are studii teologice la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, unde a studiat între 2008-2012, potrivit propriului CV. În prezent este student la Jurnalism la Universitatea ”Hyperion” din București.

La Evenimentul Zilei a lucrat între septembrie 2018 și decembrie 2019, ca jurnalist pe domeniul Social. În același timp, a fost redactor la Hyperflash.ro, în perioada octombrie – decembrie 2019.

Înainte să lucreze în presă, Cristian Tănase a fost pentru doi ani (2013-2015) președintele Asociației Tinerilor pentru România, iar în perioada mai – octombrie 2017 a fost consilier la Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului.

Potrivit CV-ului trimis presei, Cristian Tănase este în prezent președintele Asociația NEOS din București, funcție pe care o ocupă din 31 iulie 2018 și pe care a exercitat-o și în perioada când lucra la Evenimentul Zilei.

Tănase este al treilea jurnalist numit în echipa Monicăi Anisie. Primul a fost Cladiu Săftoiu, numit ulterior director general la Editura Didactică și Pedagogică, iar cel de-al doilea Bogdan Steriopol, fost ziarist sportiv și masterand la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” care aparține SRI.

Citiți și:

Claudiu Săftoiu, noul director al Editurii Didactice și Pedagogice

Fost jurnalist sportiv și masterand la Academia SRI, numit consilier la Educație/ Anisie: Aveam nevoie de câteva idei pe tema sportului în școli

Nou consilier la Educație: Daniela Vișoianu, expert care a lucrat la proiectul ”România Educată” al președintelui Iohannis

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro